Cosul tau

office@wiselyconnection.com

Livare gratuita pe teritoriul Romaniei la comenzi de peste 300 RON

Livrare si retur

LIVRARE

Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul curierului rapid. Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 24 de ore si 15 zile lucratoare. Toate comenzile vor fi confirmate prin e-mail sau telefon, inainte de a se livra produsele. Costurile de livrare

GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 300 RON. Pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 300 RON costurile vor varia in functie de metoda de curierat aleasa si localitate unde se face livrarea.

Livrarea se face prin Curier, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla un punct de lucru de Curierat. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, va fi contactat telefonic de catre firma de curierat. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. i-beauty.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente i-beauty.ro care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, actede terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti sau motive obiective ce nu pot fi direct imputabile vanzatorului (ex: intarzieri ale curierilor, perioada de Black Friday, etc.).

PLATA

Plata pentru produsele comandate prin intermediul magazinului online se va face la livrarea produselor sau în momentul plasării comenzii, în cazul plăţii cu cardul.

Cumpărătorul va achita contravaloarea comenzii în numerar, integral, la primirea coletului, reprezentantului firmei de curierat care livrează comanda. Plata cu cardul se face prin intermediul procesatorului de plăţi mobilPay .

În cazul în care comanda este plătită online cu cardul iar clientul cere anularea comenzii sau Active Business Broker  SRL nu poate onora comanda datorită lipsei stocului sau din orice alt motiv, returnarea banilor se va efectua către client în contul din care a fost facută plata inițial sau in cel furnizat ulterior.

RETUR

Returnarea produselor

Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuilile de transport. Produsele pot fi returnate prin curierat rapid la adresa: STR. G-RAL. PETRE POPOVAT, NR.79, ET.1, AP.2, Bucuresti Romania.

Conform legii comertului electronic OG nr.34/2014, art.7 alin.1 consumatorul ( cumparatorul) are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului ( cumparatorului ) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Clientul are dreptul ca, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor comandate, sa returneze produsul si sa instiinteze firma SC IBAD PROFESSIONAL TEAM SRL asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume.

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:

-contravaloarea transportului va fi suportata de cumparator ( client );

-produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutie, impreuna cu toate accesoriile aferente produsului;

-i-beauty.ro se obliga sa returneze suma achitata de client, prin tansfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite, in cel mult 14 de zile calendaristice.

Produsele confectionate la cererea clientului,dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate.Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) – “Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte […] c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate […].”

Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) – „Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: […] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar […].”

Transport gratuit*

La comenzile de peste 300 RON

Livrari internationale

Livram in Europa prin curier rapid

Returnari rapide*

Oferim o politica de retur simpla

Checkout sigur

Plati cu cardul securizate Netopia